Project Description

Hartsi sopii kosteisiin tiloihin.

Ota yhteyttä

Hartsi

Hartsi on pinnoitteena antibakteerinen, antistaattinen ja likaa hylkivä materiaali, jolla saadaan aikaiseksi tyylikkäitä ja yksilöllisiä ratkaisuja seinien ja lattioiden pinnoittamiseen. Hartsilla saadaan aikaiseksi saumatonta ja elävää pintaa, joka kestää elämää ja on helppo puhdistaa. Hartsituotteemme ovat liuoitteettomia.

Jokainen hartsipinta on uniikki ja hartsilla voidaankin toteuttaa monenlaista pintaa asennustavasta riippuen, vain mielikuvitus on rajana. Hartsipinnoitteiden värivaihtoehtoja on satoja, sillä hartsituotteemme sävytetään NCS- ja RAL-värikarttojen mukaan. Lisäksi hartsin joukkoon on mahdollista lisätä kimalteita ja kimallepulvereita. Lopullisesta pinnasta tulee puolihimmeä, puolikiiltävä tai täysmatta suoja-aineesta riippuen.

Hartsipinnoitteet sopivat hyvin kosteisiin tiloihin, jopa saunaan ja uima-altaaseen. Pinnasta tulee kestävä ja vedenpitävä. Hartsi sopii erinomaisesti myös esim. keittiöön, sillä se hylkii rasvaa ja likaa.

Hartseilla voidaan pinnoittaa lähes mitä tahansa, esimerkiksi kipsilevyä, puuta, betonia, laminaattia ja jopa muovimattoa! Valikoimassamme hartsituotteita myös julkisiin tiloihin ja teollisuuskäyttöön.

Kuvia