Project Description

Onko sinulla seinien tai lattian laatoitustyöitä, joilla voimme auttaa?

Ota yhteyttä

Seinien ja Lattian laatoitustyöt

Laatoittaminen on mielenkiintoista hommaa, eikä se ole edes vaikeaa. Aiheeseen kannattaa kuitenkin hieman perehtyä etukäteen ja muistaa, että kylpyhuoneen laatoituksessa huolellisuus ja maltti ovat valttia; kyseessä on märkätila, eikä laatoituksia yleensä kovinkaan tiheästi uusita.

Laatoissa pätee; korkeampi hinta = korkeampi laatu, yleensä johonkin pisteeseen asti, joskin 15 – 25 euroa/m2 alueella erot tasoittuvat ja kalliimmat ovat kalliita näyttävyytensä, tekotapansa ja massiivisuutensa takia. Halpatarjoukset ovat usein kakkoslaatua tai poistoeriä. Kysy, myyjä on velvollinen kertomaan laadun oikein.

Älä sorru laattojen ”shokkitarjouksiin”, sillä tällaiset laatat ovat useimmiten kakkoslaatua, tai muutoin viallisia, niissä värit vaihtelevat tai paksuudet heittelevät tms tai ne ovat jäännöserää, jolloin lisälaattoja ei tarvittaessa saa. Yleensä ottaen hinta määrittelee laatan laadun (15 – 25 euroa/m2) tai erikoinen koko, kohokuviointi tms. Kylpyhuoneremontissa, jonka kustannukset ovat 3500 euroa ei laattojen hinta – onko se 150 vaiko 350 euroa – ole niin tärkeä kuin laatoituksen laatu, kun ajatellaan seuraavien 10 – 15 vuoden viihtymistä.

Kuvia